Jeukende benen/voeten

Wat zijn jeukende benen/voeten?

Wanneer er een kriebelend gevoel in de benen optreedt is er sprake van jeukgevoel. De oorzaak is niet helemaal duidelijk, maar het wordt vaak gezien tegelijk met andere klachten in de benen waarbij de circulatie een rol speelt.

Vacuümtherapie helpt u deze klachten te voorkomen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

LEESTIP:

Klik op de vraag of op het (+) icoontje achteraan om het antwoord op uw vraag te lezen.

U merkt zelf snel genoeg of u jeuk heeft. Dat gevoel is onmiskenbaar. U wilt krabben maar u weet niet waar. Er is jeuk maar u kunt niet precies aangeven waar het zit. Soms kunt u het wel lokaliseren maar dan hebt u de neiging om de huid kapot te krabben.

In de praktijk blijkt er niet zoveel te doen tegen rusteloze benen. Er worden vaak medicijnen voorgeschreven die gebruikt worden bij de ziekte van Parkinson. Dat blijkt wel iets te helpen doordat deze pilletjes het prikkelende gevoel een beetje dempt. Het nadeel zijn de bijwerkingen zoals misselijkheid, sufheid etc. Bovendien hebben deze medicijnen een versterkend effect op de rusteloosheid wanneer ze in hoge dosis worden gebruikt.

Aangezien deze jeuk een symptoom is van een onderliggend probleem kunt het niet voorkomen. Het is wel een signaal dat er iets aan de hand is, waar u iets aan kan laten doen.

De vacuümtherapie vormt een hele goede behandeling voor jeukklachten. Aangezien de circulatie in de hele benen veranderd, verbeterd ook de stofwisseling in de benen. Dat is vaak de feitelijke oorzaak.

Iedereen die last heeft van jeuk in de benen zonder aanwijsbare oorzaak kan worden geholpen met de vacuümtherapie.

De behandeling is pijnloos en heeft naast effect op de jeuk ook effecten op andere klachten. Bovendien is het effectief en makkelijk.

Meer lezen over vacuümtherapie:

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!