Fibromyalgie

Wij zien veel patiënten in onze praktijk met fibromyalgie. In veel gevallen kunnen wij deze klachten verlichten of zelfs verhelpen. Dit doen wij door middel van vacuümtherapie i.c.m. specifieke fysiotherapie.

Vacuümtherapie helpt u deze klachten te voorkomen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Fibromyalgie verhelpen/verlichten

Het woord fibromyalgie betekent letterlijk pijn in de spiervezels. Het woord omschrijft dus niet echt een aandoening alleen het belangrijkste symptoom, de pijn. Praktische gezien betekent het ook vaak dat de dokter het niet meer weet. Fibromyalgie wordt veroorzaakt door een verhoogde spanning in de spieren waardoor de weerstand in de circulatie verhoogd en het bloed minder goed de cellen kan bereiken.

Daardoor treedt er een verminderde stofwisseling op in de cellen waardoor pijnklachten kunnen ontstaan. De vacuümtherapie kan de doorbloeding in de weefsels verbeteren waardoor de stofwisseling weer hersteld en de pijnklachten zullen verminderen. Het is wel belangrijk om te realiseren dat bij mensen met fibromyalgie ook de psychische gesteldheid een belangrijke rol speelt. Vaak is er sprake van een emotioneel beladen verleden.

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!