Heeft u recent een nieuwe knie/heup gekregen?

Wij zien in onze praktijk veel patiënten die recent een nieuwe knie of heup hebben gekregen. Door deze operatie ontstaan soms genezingsklachten. Deze klachten kunnen wij goed verhelpen door middel van vacuümtherapie i.c.m. specifieke fysiotherapie.

Vacuümtherapie helpt u deze klachten te voorkomen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Klachten na nieuwe heup/knie behandelen

Bij een  nieuwe knie of heup wordt er diep in het weefsel gesneden en vaak wordt door het lange openliggen van de wond het genezingsproces bemoeilijkt.  Weefsel dat beschadigd raakt of waarin gesneden wordt heeft een hele sterke eigenschap: zwelling. Het is een soort beschermingsreactie van het lichaam. Alleen werkt deze reactie na een operatie juist remmend. Door de zwelling neemt de druk toe en wordt de circulatie belemmerd en de zwelling moet juist door de circulatie worden afgevoerd en verminderen.

Ook blijkt in de praktijk dat de doorbloeding in het hele been vaak wordt beïnvloed door de lokale ingreep. In ca 25% van de gevallen hapert het herstel na een dergelijke ingreep. Het effect op de circulatie speelt daar een grote rol.  Bij controle op de foto blijkt er geen oorzaak te kunnen worden gevonden. De vacuümtherapie kan in deze situatie een uitkomst bieden. Door het verbeteren van de circulatie zal de zwelling eerder verdwenen zijn en zullen de klachten in het gehele been verder verbeteren of zelfs geheel verdwijnen.

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!