Vocht in de benen

Vocht in de benen is een symptoom dat erop wijst dat de circulatie niet meer in staat is om vocht dat tussen de cellen doorstroomt volledig af te voeren. Daardoor wordt vocht vastgehouden in de voeten en vaak de onderbenen. Dat komt om dat de voeten en onderbenen het verst van het hart verwijderd zijn en het de meeste energie kost om het daar weg te krijgen.

Vacuümtherapie helpt u deze klachten te voorkomen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

LEESTIP:

Klik op de vraag of op het (+) icoontje achteraan om het antwoord op uw vraag te lezen.

Iedereen heeft weleens last van vocht in de benen. Denk maar aan het randje van de sokken in je onderbeen. Het wordt pas een probleem als er zoveel vocht achterblijft dat er spanning op de huid begint op te treden.

De meest gebruikte zelfoplossing tegen vocht in de benen is het dragen van steunkousen. Daardoor zijn de vaten beter in staat om het vocht af te voeren. Veel mensen vinden het dragen van deze kousen echter vervelend.

Vocht in de benen heeft vaak ook te maken met een leefwijze. Gezond leven, veel bewegen maakt de kans op vocht in de benen een stuk kleiner.

Doordat de vacuümtherapie de circulatie aanzet is een het een goede behandeling voor mensen die last hebben van vocht in de benen.

Iedereen die last heeft van vocht in de benen zonder aanwijsbare reden, kan baat hebben bij de behandeling met vacuümtherapie.

De therapie is snel, effectief en pijnloos. Bovendien wordt de gehele circulatie geactiveerd wat het gevoel van welbevinden in de benen sterk zal doen toenemen. Ook zal het spanningsgevoel verminderen.

Meer lezen over vacuümtherapie:

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!