Een oplossing voor uw beenklachten

Vacuümtherapie helpt in veel gevallen mensen van hun klachten af! De klachten die met vacuümtherapie verholpen kunnen worden hebben één duidelijke overeenkomst. Het gaat over klachten die veroorzaakt worden door problemen met de bloedcirculatie. Het gaat hierbij met name om de circulatie in de kleine vaten, de z.g. microcirculatie. De resultaten zijn vaak verrassend, zeker nadat de huisarts vaker heeft gezegd: “ik weet het niet meer, je moet er maar me leren leven…..” Er zijn inmiddels vele duizenden mensen met succes behandeld. Uit de analyse van de behandelresultaten blijkt dat de behandeling in ca. 70-75% van de gevallen effectief is, een prachtige score in vergelijking met de bestaande behandelmethodes.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Een overzicht van klachten waar wij u bij kunnen helpen

Welkom bij onze fysiotherapiepraktijk, gespecialiseerd in vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie voor de behandeling van verschillende beenklachten. Wij zijn er om u te helpen bij het verlichten van uw klachten en het verbeteren van uw mobiliteit en functioneren.

Beenklachten kunnen verschillende oorzaken hebben, van een blessure of overbelasting tot een chronische aandoening. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn getraind om de onderliggende oorzaak van uw beenklachten te diagnosticeren en een persoonlijk behandelplan op te stellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Een van de behandelmethoden die we aanbieden is vacuümtherapie. Dit is een niet-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een vacuümkamer om de doorbloeding en het herstel van het weefsel te verbeteren. Vacuümtherapie kan helpen bij het verminderen van pijn en ontsteking, het verbeteren van de mobiliteit en het bevorderen van het genezingsproces.

Naast vacuümtherapie bieden we ook andere behandelmethoden aan, waaronder oefentherapie, massage, mobilisatie en manuele therapie. Onze therapeuten zullen samen met u werken om de behandelingen te selecteren die het beste passen bij uw individuele situatie en behoeften.

Of u nu last heeft van spier- of gewrichtspijn, ontsteking, stijfheid of andere beenklachten, wij zijn hier om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te beginnen met uw herstelproces.

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!