Opgezwollen benen

In onze praktijk zien wij vaak patiënten die last hebben van opgezwollen benen. Wij kunnen u helpen deze klachten te verminderen! Dit doen wij door middel van vacuümtherapie i.c.m. fysiotherapie toe te passen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Opgezwollen benen behandelen

Deze klacht ontstaat vaak wanneer de afvoer van bloed en of lymfe is verstoord. Veel mensen die een staand beroep hebben klagen hierover. Spieren spelen een hoofdrol in het stimuleren van de perifere circulatie vormen een belangrijke ondersteuning voor het hart. Wanneer we staan knijpen de spieren in hun statische actie dus een groot deel van de kleine bloedvaatjes dicht, waardoor de afvoer voor een deel wordt geblokkeerd.

Ook treedt er vaak een zwelling op aan het einde van de dag bij mensen die  spataderen hebben. Hierbij functioneren de kleppen in de aders niet meer optimaal waardoor lymfe terug lekt naar het weefsel en daar zwelling veroorzaakt. De vacuümtherapie verbetert de circulatie waardoor de klachten verminderen soms zelfs helemaal verdwijnen.

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!