Fysiotherapie en Vacuümtherapie

Vacuümtherapie in combinatie met Fysiotherapie geeft zeer goede resultaten. Heeft u last van aspecifieke klachten zoals rusteloze benen, krampen, pijnlijke benen, zware vermoeide benen? Laat klachten aan uw benen verhelpen met onze behandeling, neem contact op en maak direct een afspraak. Wij zorgen dat ervoor dat u goed geholpen wordt. Wenst u meer informatie over de werking van vacuümtherapie? Laat het weten. De specialisten van Vacuümtherapie Breukelen leggen het u graag uit.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Fysiotherapie: de basis

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten die zijn ontstaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden. Vacuümtherapie Breukelen maakt als eerste in Nederland gebruik van vacuümtherapie. De therapeut richt zich onder meer op het herstel van lichamelijke aandoeningen en ongemakken van het bewegingsapparaat. Daarbij wordt van verschillende technieken gebruikgemaakt, zoals oefentherapie, manuele verrichtingen (bijvoorbeeld het losmaken van de spieren). Bij fysiotherapie is een van de belangrijkste doelen de doorbloeding van aangedane weefsels, bijvoorbeeld spieren, te verbeteren, zodat ze zelf kunnen herstellen en versterken. Vacuümtherapie sluit naadloos aan op deze doelstelling en de combinatie van vacuümtherapie met fysiotherapie optimaliseert de kans op herstel.

De fysiotherapeut beschikt, naast medische kennis, over uitgebreide kennis van het bewegingsapparaat, fysiotherapeutische behandelmethoden en heeft met toevoeging van vacuümtherapie een unieke troef in handen om herstel te bevorderen. Tijdens de behandeling in onze kliniek kan de fysiotherapeut besluiten om manuele handelingen uit te voeren. Daarnaast geeft de fysiotherapeut leefstijladviezen en oefeningen op.

De voordelen van fysiotherapie in combinatie met vacuümtherapie

Vacuümtherapie Breukelen maakt als eerste in Nederland gebruik van deze behandelmethode. Vanaf drie tot vier behandelingen kunt u al verschil merken en kunnen de klachten afnemen. Inmiddels zijn er bijna 10.000 patiënten in Nederland op deze wijze behandeld met goed resultaat.  De circulatie van de haarvaatjes maakt maar liefst 70% uit van de totale doorbloeding. Dat maakt het extra belangrijk dat dit gedeelte van de circulatie goed functioneert. De vacuümtherapie is bij uitstek geschikt om dit systeem te regenereren en te verbeteren. Er is geen verwijzing van uw huisarts nodig. De behandelingen zijn pijnloos.

Heeft u last van rusteloze benen, (nachtelijke) krampen of vermoeide benen? Laat klachten aan uw benen verhelpen met onze behandeling, neem contact op en maak direct een afspraak. Wij zorgen ervoor dat u goed geholpen wordt. Wenst u meer informatie over de werking van vacuümtherapie? Laat het weten. De specialisten van Vacuümtherapie Breukelen leggen het u graag uit.

Wat onze patiënten zeggen

Ik ben nu voor de vierde keer in behandeling en merk al resultaat.
Prima behandeling en vriendelijkheid.

Het is een bijzondere ervaring! Na 9 behandelingen zijn mijn enkels weer slank.
Ik ben erg blij.

3,5 jaar pijn in de benen in 4 weken opgelost. Top!
Bedankt allemaal.

Na 5 behandelingen ben ik van mijn rusteloze benen af en slaap ik weer ’s nachts.
Mijn bekkenpijn is weg. Geweldig behandeld. Hele fijne praktijk. Bedankt!

De resultaten van de behandeling kunnen we nog weinig van zeggen, maar de ontvangst is supergoed.
Intakegesprek en toezicht bij de behandeling was zeer goed en professioneel.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!