Vermoeide benen behandelen

De trap oplopen zonder rusten lukt bijna niet meer door vermoeide en zware benen. Vacuümtherapie biedt uitkomst. Een wandeling kost ongelofelijk veel energie. Fietsen lijkt onmogelijk door zware vermoeide en verzuurde benen. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verminderde afvoer van de afvalstoffen. De vacuümtherapie  kan dit in veel gevallen verbeteren zodat het vermoeide en zware gevoel verminderd of zelfs helemaal verdwijnt. Laat u verrassen door vacuümtherapie. Het is mogelijk om weer gewoon trap te lopen en te fietsen met de vacuümtherapie in Breukelen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Voordelen Vacuümtherapie

 • Uniek in Nederland
 • Snel & effectief resultaat
 • Pijnloze behandelingen
 • Veilig en vertrouwd
 • Geen bijwerkingen
 • Vergoed door zorgverzekering

  (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Herkennen van klachten en symptomen

Heeft u last van benen die snel vermoeid raken? Heeft u dan het idee dat u niet meer vooruit kunt komen? De benen voelen zwaar aan. Heeft u weinig kracht of snel een verzuurd gevoel? Vermoeide benen zijn het gevolg van een tekortschietende bloedcirculatie Als de circulatie in uw benen onvoldoende is, krijgen de spieren te weinig zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor treedt er snel verzuring en vermoeidheid op. De vacuümtherapie zal u verbazen.

Vermoeide benen behandelen

Vermoeide benen komen helaas vaak voor. Het kan veel invloed op uw dagelijks leven hebben. U heeft te weinig energie voor zaken die u graag zou willen doen. Gelukkig kunnen we u helpen met vacuümtherapie bij Vacuümtherapie Breukelen. Vermoeide benen zijn het gevolg van een tekortschietende bloedcirculatie. Als de circulatie in uw benen onvoldoende is, krijgen de spieren te weinig zuurstof en voedingsstoffen. Hierdoor treedt er snel verzuring en vermoeidheid op. Met vacuümtherapie komt de bloed- en lymfecirculatie weer op gang en wordt het bloedvatenstelsel in uw benen verstevigd. De vermoeidheid in uw benen verdwijnt binnen enkele weken en u krijgt snel uw kracht en loopvermogen terug. U bent weer in staat om meer te oefenen en te trainen, waarmee de kans op terugkeer van de klachten verminderd wordt.

De voordelen van vacuümtherapie

Vacuümtherapie is een effectieve behandelmethode zonder operaties of steunkousen. De vermoeidheid neemt al binnen enkele dagen sterk af. Door een verbeterde training wordt uw uithoudingsvermogen snel opgebouwd. De behandeling met de VacuCure® is pijnloos en comfortabel. U kunt zonder verwijzing een afspraak maken. Bij een aanvullende verzekering kunnen de behandelingen voor het grootste gedeelte vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Het verloop van de behandeling

Bij uw eerste bezoek aan Vacuümtherapie Breukelen wordt bepaald of wij u kunnen helpen met onze nieuwe aanpak. U heeft een uitgebreid intakegesprek met de fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek worden uw klachten besproken, wordt de oorzaak geïdentificeerd en wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Elke behandeling bestaat in ieder geval uit een 30 minuten durende vacuümbehandeling, gevolgd door lopen op de loopband, andere oefeningen of manuele verrichtingen. De combinatie van vacuümtherapie en fysiotherapie is erop gericht om de bloedcirculatie te verbeteren.

De behandeling wordt afgesloten met een evaluatie. Daarin worden de resultaten met u besproken. De fysiotherapeut geeft vervolgens het verdere verloop van het behandeltraject aan en verstrekt (leefstijl)adviezen.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Maandag 11 mei gaat onze praktijk gelukkig weer van start!

Voor uw en onze veiligheid houden wij ons uiteraard aan een aantal richtlijnen:

 • Komt liefst alleen naar de praktijk. Niet te vroeg en ook niet te laat.
 • Indien u niet alleen kunt komen verzoeken wij uw begeleider om in de auto te wachten totdat u klaar bent met de behandeling.
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Er hangt een pompje direct rechts aan de muur.
 • Neem uw eigen handdoek mee
 • Wij dragen mondkapjes en handschoenen. Zelf bent u hiertoe niet verplicht.
 • Houd ook bij ons 1,5 meter afstand