Post-Corona/Covid-19 klachten?

Wij zien veel patiënten die nog lang klachten ervaren nadat ze Corona/Covid-19 hebben opgelopen. Long-Covid is helaas iets wat veel voorkomt. Wij kunnen u helpen deze klachten te verminderen!

Vacuümtherapie helpt u deze klachten te voorkomen.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voordelen Vacuümtherapie

  • Uniek in Nederland
  • Snel & effectief resultaat
  • Pijnloze behandelingen
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen bijwerkingen
  • Vergoed door zorgverzekering

    (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Long Covid / Post-Corona / Post-Covid klachten?

Veel mensen blijken na het doormaken van een coronabesmetting met ziekteverschijnselen last te houden van pijnlijke benen, branderigheid en andere aspecifieke klachten. Hoe deze klachten ontstaan is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat het virus iets bewerkstelligd in de kleine bloedvaatjes. Hierdoor wordt de circulatie in deze vaatjes bemoeilijkt waardoor cellen minder goed van voedingstoffen worden voorzien en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Dat resulteert vaak in een zwaar vermoeid gevoel, tintelingen pijn en andere vervelende sensaties.

De vacuümtherapie kan de verminderde circulatie herstellen waardoor de klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Zoals zo vaak geldt is ook hier sprake van hoe eerder men komt hoe groter de kans op succes. Er zijn bijzonere resultaten geboekt met de vacuümtherapie bij de behandeling van postcovid verschijnselen of prikschade.

Last van uw benen? Doe de test!

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten! Na 11 korte vragen heeft u inzicht.

Vacuümtherapie stimuleert het herstel

Door de toepassing van vacuümtherapie wordt de doorbloeding van uw armen en benen sterk verbeterd. Het bloed voert nieuwe voedingsstoffen aan en dit bevordert het herstel. De behandeling in onze praktijk, die bestaat uit vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie, wordt bij voorkeur twee keer per week herhaald. Gemiddeld zijn er tussen de zes en tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve behandelcombinatie kunt u al binnen vier weken goede resultaten verwachten.

Waarom kiezen voor een vacuümtherapie behandeling:

Pijnloos & ontspannende behandeling

Na 3 tot 4 behandelingen kunt u al effect verwachten

Vergoed door de zorgverzekeraar (aanvullend verzekerd)

Herstelt de oorzaak van uw klachten

Behandeling door professionele fysiotherapeuten

Wat is vacuümtherapie?

Bekijk onderstaande video.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Last van uw benen?

Test of wij u kunnen helpen met uw beenklachten!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!