Ons team van professionals staat voor u klaar

Vacuümtherapie Breukelen wordt gevormd door een ervaren team uit de gezondheidszorg afkomstig uit verschillende disciplines. De behandeling, welke gegeven wordt door een fysiotherapeut, staat onder supervisie van een arts. Ervaren assistentes begeleiden u bij de behandeling. Daardoor kunt er van op aan dat u altijd op een prettige en deskundige manier wordt geholpen. Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en zullen er alles aan doen om uw behandeling zo succesvol mogelijk te maken.

Meer weten?

We helpen u graag verder!

Ons Team

De behandeling in de praktijk wordt uitgevoerd door een ervaren team van hulpverleners, ieder met zijn of haar eigen opleiding en ervaring.

Het team bestaat uit:

  • Paul Rosenboom, al meer dan 10 jaar fysiotherapeut en vanaf het begin betrokken bij de Vacuümtherapie. Door zijn jarenlange praktijkervaring vertrouwd met de meest uiteenlopende klachten.
  • Marika van Steenwijk, doktersassistente. Marika is met deze opleiding en ervaring geknipt voor haar taak als verantwoordelijke voor de assistentes.
  • Renée Blok, bewegingstherapeute en assistente. Renée speelt als zodanig een belangrijke rol bij het begeleiden van patiënten tijdens de behandeling.

Samen staan wij klaar om uw behandeling succesvol te maken, zodat uw klachten zo snel mogelijk verminderen/afnemen.

Wij zijn weer reeds geruime tijd geopend en voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de regels van het RIVM.
Indien u niet alleen kunt komen verzoeken wij uw begeleider om in de auto te wachten totdat u klaar bent met de behandeling.

  • Wij schudden geen handen.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Er hangt een pompje direct rechts aan de muur.
  • Neem uw eigen handdoek mee.
  • Wij dragen mondkapjes en handschoenen omdat wij de 1,5 meter vaak niet kunnen handhaven. Daarom verzoeken wij u ook vriendelijk om een mondkapje te dragen. Desgewenst hebben wij er een voor u.

Op deze manier doen wij er alles aan om u veilig en betrouwbaar te kunnen behandelen met dezelfde vertrouwde en goede resultaten als voorheen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.