Ons team van professionals staat voor u klaar

Vacuümtherapie Breukelen wordt gevormd door een ervaren team uit de gezondheidszorg afkomstig uit verschillende disciplines. De behandeling, welke gegeven wordt door een fysiotherapeut, staat onder supervisie van een arts. Ervaren assistentes begeleiden u bij de behandeling. Daardoor kunt er van op aan dat u altijd op een prettige en deskundige manier wordt geholpen. Wij geloven in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit en zullen er alles aan doen om uw behandeling zo succesvol mogelijk te maken.

Meer weten?

We helpen u graag verder!

Ons Team

De behandeling in de praktijk wordt uitgevoerd door een ervaren team van hulpverleners, ieder met zijn of haar eigen opleiding en ervaring.

Het team bestaat uit:

  • Paul Rosenboom, al meer dan 10 jaar fysiotherapeut en vanaf het begin betrokken bij de Vacuümtherapie. Door zijn jarenlange praktijkervaring vertrouwd met de meest uiteenlopende klachten.
  • Marika van Steenwijk, doktersassistente. Marika is met deze opleiding en ervaring geknipt voor haar taak als verantwoordelijke voor de assistentes.
  • Renée Blok, bewegingstherapeute en assistente. Renée speelt als zodanig een belangrijke rol bij het begeleiden van patiënten tijdens de behandeling.

Samen staan wij klaar om uw behandeling succesvol te maken, zodat uw klachten zo snel mogelijk verminderen/afnemen.

Meer weten?Wij helpen je graag verder!

Laat ons je vrijblijvend terugbellen om je alles te vertellen over vacuümtherapie en de behandelingen.