RSI / KANS behandelen

Heeft u last van tintelingen, diffuse pijn, stijve pijnlijke spieren of krachtverlies in uw arm of schouder? Wacht niet tot het erger wordt, maar laat u behandelen met de vacuümtherapie. Slaapt u hierdoor slecht of onregelmatig? Loop niet langer door met uw klachten en neem contact met ons op. Wij geven effectieve behandelingen door middel van vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie waarbij in veel gevallen klachten als RSI blijvend verdwijnen. Met klachten als RSI en tennisarm is in het verleden heel veel ervaring opgedaan.

Meer weten? Wij bellen u graag terug!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Voordelen Vacuümtherapie

 • Uniek in Nederland
 • Snel & effectief resultaat
 • Pijnloze behandelingen
 • Veilig en vertrouwd
 • Geen bijwerkingen
 • Vergoed door zorgverzekering

  (indien aanvullend verzekerd)

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Herkennen van de klachten en symptomen

Repetitive strain injury, bekend in de volksmond als RSI heeft in de medische wereld een nieuwe naam gekregen. KANS, ‘klacht arm, nek, schouder’. Soms wordt dit ook nog de term muisarm gebruikt.
Vaak is de pijn moeilijk toe te kennen aan één bepaalde oorzaak. Het komt vaak voor bij mensen die veel en lang een herhalende beweging moeten doen. Symptomen van RSI / KANS zijn tintelingen, krampen of moeilijk aan te wijzen pijn in uw arm of schouder.

RSI / KANS behandelen met vacuümtherapie in combinatie met fysiotherapie

Vaak geeft behandeling met medicijnen (b.v. pijnstillers) en/of fysiotherapie niet het gewenste resultaat. Vacuümtherapie Breukelen heeft een nieuwe behandelmethode ontwikkeld die zich richt op het verbeteren van de doorbloeding van de arm.
Met de combinatie van vacuümtherapie en fysiotherapie bieden wij een effectieve behandeling tegen RSI / KANS. Door het toepassen van vacuümtherapie kan er meer zuurstofrijk bloed door de vaten stromen. Hierdoor krijgen de spieren meer zuurstof en worden de afvalstoffen beter afgevoerd, waardoor de spieren minder vermoeid aanvoelen. Als gevolg hiervan kunnen armklachten verminderen of verdwijnen. De combinatie van vacuümtherapie, fysiotherapie en leefstijladviezen zorgt voor een doelmatige en effectieve behandeling tegen RSI / KANS.

Het verloop van de behandeling

Bij uw eerste bezoek wordt bepaald of wij u kunnen helpen met onze nieuwe therapie. U heeft een uitgebreid intakegesprek met de fysiotherapeut. Tijdens dit gesprek worden uw klachten besproken, wordt de oorzaak geïdentificeerd en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Elke behandeling bestaat uit een 25 minuten durende vacuümbehandeling, gevolgd door oefeningen of manuele verrichtingen. De combinatie van vacuümtherapie en fysiotherapie is erop gericht om de bloedcirculatie te verbeteren.
De behandeling wordt afgesloten met een evaluatie. Daarin worden de resultaten met u besproken. De fysiotherapeut geeft vervolgens het verdere verloop van het behandeltraject aan en verstrekt leefstijladviezen.

Terugbelverzoek

Meer weten?
Wij bellen u graag terug!

Meer weten?

Afspraak maken of meer info?
We helpen u graag verder!

Wij zijn weer reeds geruime tijd geopend en voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de regels van het RIVM.
Indien u niet alleen kunt komen verzoeken wij uw begeleider om in de auto te wachten totdat u klaar bent met de behandeling.

 • Wij schudden geen handen.
 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Er hangt een pompje direct rechts aan de muur.
 • Neem uw eigen handdoek mee.
 • Wij dragen mondkapjes en handschoenen omdat wij de 1,5 meter vaak niet kunnen handhaven. Daarom verzoeken wij u ook vriendelijk om een mondkapje te dragen. Desgewenst hebben wij er een voor u.

Op deze manier doen wij er alles aan om u veilig en betrouwbaar te kunnen behandelen met dezelfde vertrouwde en goede resultaten als voorheen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.