Lees hieronder de reacties van onze patiënten

Meer weten?

We helpen u graag verder!

I.v.m. rusteloze en zware benen behandeld met vacuümtherapie. Na slechts enkele behandelingen bemerkte ik al resultaat. In totaal maar 8 behandelingen nodig gehad. Heel blij met het resultaat! Het personeel is ook uiterst vriendelijk. Mijn complimenten hiervoor. Allen hartelijk dank! Met vriendelijke groeten, Patricia Andeweg

Patricia Andeweg, 15-11-2019

Ik had een hersteltijd van 1/2-1 jaar verwacht. (tennisarm) Ik kon binnen 6 weken weer tennissen. Dank Paul!

Anoniem, 15-11-2019

Geweldig, wat een wonder! NOOIT meer pijn in mijn benen. Ongelofelijk!

Nancy Hofstee, 28-10-2019

Vacuümtherapie heeft er voor mij voor gezorgd dat ik weer zonder pijn kan trainen. (fitness) Daarnaast dat ik bewust ben en RSI kan voorkomen. Voor mij een groot succes.

Anoniem, 02-08-2019

Na rusteloze benen als klacht evenals vermoeide benen heb ik nu een enorme verbetering na 7 behandelingen met het vacuüm. Super! Mijn dank hiervoor aan het hele team dat zeer professioneel+vriendelijk is.

Ankie, 21-10-2019

De klachten die ik had waren slechte doorstroming in de benen waardoor ik klachten had als tintelingen en gevoelloze benen. Na 9 behandelingen met het vacuum rondom de benen is dit aanzienlijk verbeterd. Over het team in de kliniek ben ik zeer tevreden. Professioneel en vriendelijk.

Jan Ravensbergen, 21-10-2019

Ik ben erg geholpen voor etalagebenen en zenuwpijn in mijn benen maar na 11 keer en zeer tevreden gestopt met behandelen. Echt super geholpen.

Antoinette v. Wijnbergen, 09-09-2019

Ik had pijn in de knie, doktoren konden niks vinden. Ik heb van een paar mensen van vacuümtherapie gehoord in Breukelen. Ik heb het gezocht op internet, alleen positieve reacties. Ik heb een afspraak gemaakt, niet veel gezegd dat is goed. Ik ben van mijn pijn af. Mensen aangeraden. Ik geef ze een 9, ik ben erg blij.

Mw Ramdjanamsingh, 03-10-2019

Ik ben heel blij dat ik deze vacuümtherapie gedaan heb, mijn klachten zijn verholpen. Het hele team is erg vriendelijk. Bedankt voor de goede zorgen.

Sandra Meijer, 02-09-2019

Allereerst hartelijk ontvangst, heel vakkundig team, vriendelijk en behulpzaam. Alle aandacht voor de patiënt. Ga vooral zo door en hartelijke groeten.

Jan van Doorn, 15-09-2019

Ik ben erg tevreden, fijn dat ik geweest ben. Na 9 behandelingen zijn de klachten bijna weg. De ontvangst is erf fijn en altijd op tijd.

Anoniem, 16-08-2019

Onze ervaringen zijn heel positief. Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam. Het heeft ons goed gedaan.

Hans en Ineke Korver, 27-03-2019

Fijne behandeling maar ook hard werken. Grotendeels klachten verdwenen na 10 behandelingen. Erg vriendelijke mensen en heerlijke koffie.

Jan-Kees Nagelkerke, 30-04-2019

Twee jaar geleden kreeg ik van de ene op de andere dag problemen met lopen, dat werd veroorzaakt door een stekende pijn in mijn rechter kuit, na iedere 100 meter moest ik stilstaan tot de pijn weer weggetrokken was. Na een bezoek aan de huisarts en twee onderzoeken in het ziekenhuis was er nog geen duidelijke oorzaak gevonden. (etalage benen?) Op een dag dat het weer eens extra erg was zocht ik op de computer onder de noemer ‘zere benen’ en zo kwam ik op de site van Fysio Brooklyn Breukelen terecht. Ik dacht meteen dit ga ik proberen. Inmiddels na 9 behandelingen de vacuümcabine en vakkundige behandelingen van de fysiotherapeuten aldaar kan ik weer pijnvrij lopen. Met dank aan alle vriendelijke medewerkers en medewerksters van Fysio Brooklyn Breukelen. Met vriendelijke groet,

Jan van Capel, 06-09-2019

Via internet hier terecht gekomen. Na 10 behandelingen klachtenvrij. Aardige en vriendelijke mensen. Een echte aanrader.

Anoniem, 26-08-2019

De behandeling die ik heb mogen maken in Breukelen is vandaag geëindigd en zijn voor mij geweldig gelukt. Iedereen kan ik dit aanbevelen. De mensen die me behandelden zijn zeer kundig en erg vriendelijk.

vd Wal, 05-08-2019

Maandag 6 Mei 2019 voor de eerste keer naar vacuümtherapie. Had erg veel last van rusteloze benen, slechte doorbloeding, veel krampen in mijn benen, slechte nachtrust.Na de eerste behandeling had ik al een goed gevoel erover. Nu 10 behandelingen gehad en geen rusteloze benen meer, goede doorbloeding, geen krampen en goede nachtrust. Wat een geweldig team werkt daar, goed voor een praatje en stellen je op je gemak, lekker bakkie koffie, goede sfeer! Jullie zijn toppers! Lieve mensen, ik kan het iedereen aanbevelen. Dankzij hun sta ik weer vrolijk in het leven.

Tanja Rietstra, 04-07-2019

Ik heb 9 behandelingen gehad. Was zeer beperkt. Nu kan ik weer bewegen zonder pijn. Voel me nu heel goed. Goede service en vriendelijke ontvangst van de dames. Erg tevreden.

Jacqueline, 31-05-2019

Na jaren getobt te hebben met mijn benen en jaren fysiotherapie gehad te hebben i.v.m. het loge syndroom ben ik bij Vacuümtherapie Breukelen terecht gekomen. Na 5 behandelingen gehad te hebben was ik klachtenvrij. Ik kan nu gewoon weer sporten en hoef ook niet meer naar de fysiotherapeut. Ik kan iedereen met beenklachten aanraden om deze behandeling te volgen!Het personeel is zeer vriendelijk en belangstellend. Kortom een top praktijk. Groetjes van Anne Timmer

A. Timmer, 28-05-2019

 Lieve mensen, na eindeloze slapeloze nachten , tonic drinken, bananen eten, (tip!) in een zoektocht naar een medicijn om van mijn rusteloze benen af te komen kwam ik hier terecht.Na 4 behandelingen had ik al een stuk minder last van RLS. Wat ben ik gelukkig en voel ik me een stuk fitter en slaap veel beter. Ik ga nog even door voor een optimaal resultaat. Heel hartelijk dank voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik hoop dat jullie nog veel mensen met deze mooie behandeling kunnen helpen. Het ga jullie goed.. mvrgr.

E. van Commenee, 11-11-2018

Fijne praktijk, hele goede begeleiding. Hele goede resultaten. Zeer tevreden over de behandeling. TOP!!.

D.van Winden, 4-12-2017

Om de 6 weken vacuumtherapie. Helpt mij van de rusteloze benen af. Zelden of nooit meer last van die benen die je nachtrust verstoren.

Astrid, 16-12-2017

Op maandag 18 december ben ik hier voor de 1e keer geweest. heb net een nieuwe knie en mijn benen waren heel rusteloos en pijnlijk. Na 1 x waren de klachten al minder en slaap ik na enkele weken heerlijk door. Wat een genot om niet uit je bed te hoeven. Eerlijk, ik zou het iedereen aanbevelen.

L. Poel, 21-12-2017

Na 10 behandelingen ben ik “voorlopig” klaar hier. Met ijskoude voeten, lelijke littekens, cyste in mijn knie en polsklachten ben ik onder behandeling gegaan. En echt waar mijn koude voeten zijn weer warm, de krampen zijn weg, alle andere klachten zijn over. Alleen mijn paarse voeten heb ik nog een beetje. Ben echt heel blij dat ik ’s nachts niet meer aan mijn benen lig te prutsen. Behandelaars zijn super.

Y. van Zuilekom, 16-01-2018

Gaat heel goed de behandeling. Gaat beter met mijn benen. 8 behandelingen gehad. Heel aardig personeel. Bedankt.

R. Roelofs, 23-01-2018

Wat een geluk dat jullie er zijn. De neuroloog wist niet wat hij moest doen. En een wonder is gebeurd. Ik ben genezen van de pijnscheuten. Ik ben jullie dankbaar. Hulde aan het personeel.

Alie, 23-01-2018

Jarenlang heb ik ernstige last gehad van nachtelijke krampen in mijn benen en voeten. Na acht behandeling in de vacuum ben ik verlost van deze vervelende klachten. Ik ben dus zeer tevreden en kan het anderen ook aanbevelen. Alle hulde aan het team dat hier werkt.

T. van Zuilekom, 10-2-2018

Met heftige krampen bij vacuümtherapie terecht gekomen. Na 10x volkomen pijnloze behandelingen volledig pijnvrij. Een hele fijne fysiopraktijk, erg plezierig, goede sfeer, altijd tijd voor een praatje met een kopje koffie. Er zou veel meer ruchtbaarheid aan deze behandelmethode moeten worden gegeven. Geweldig !!

I. Koster, Amsterdam, 15-02-2018

Vandaag de 8e en laatste behandeling. Wat een succes behaald. Superrelaxed een half uur in de Vacumed met een roddelblaadje of mijn leerboekje spaans. Lopen op de loopband, vaak langer dan 1 km en om calorieën te halen Gesprek en massage door Maarten of Paul. Kopje koffie en ontspannen. Ook heel gezellig!!. De faktuur binnen een week betaald door de zorgverzekering. Ik ga jullie missen. Superbedankt.

Anoniem, 1-3-2018

Breukelen 5 maart 2018, Als je meer dan 15 jaar worstelt met RLS (rusteloze benen) dan vertellen de artsen dat je er maar mee moet leren leven want er zijn geen goede medicijnen tegen. Het is een verademing als je eindelijk iets hebt gevonden dat je helpt toch hier vanaf te komen. Deze vacuumtherapie heeft mij bewezen dat het wel degelijk mogelijk is om van dit syndroom af te komen. Ik slik geen medicatie meer. Ik slaap weer rustig, ik kan weer rustig op een stoel zitten. Dankjewel hier in de praktijk. De eerste praktijk waar ik lachend uitkom en waar ik me echt thuis en welkom voel. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst maar dan zonder RLS. Bedankt.

M. Jacobs-Vos, 05-03-2018

Hele goede ervaring. Na 10 behandelingen zo goed als geen onrustige benen meer. Ik ben zeer tevreden met de manier van behandelen. Goed gedaan.

Mw. Sanders uit Leerdam, 5-3-2018

Ik ben 16-2-2018 begonnen met de vacumtherapie. Had inmiddels twee nieuwe knieschijven maar hield veel pijn in de knieën, had erg veel last van rusteloze benen en krampen. Na 6 behandelingen kan ik zeggen dat de rusteloosheid in mijn benen vrijwel weg was en de pijn in de knieën stukken minder. Ook wil ik een compliment geven voor de goede service van het hele team. Jullie zijn toppers. Liefs

Nadia, 15 maart 2018

Vandaag is de laatste behandeling. Ik ben zo geweldig opgeknapt, loop zonder stok, zak niet meer door mijn knie, kan ca 1 km lopen zonder problemen. Mijn been is ook een stuk dunner geworden. Geen pijn in het been. Al met al geweldig!!. Ik wil iedereen van de fysiotherapie hartelijk bedanken.

C.van Leeuwen, 20-03-2018

Het voelt als een wonder!! Na jaren met pijn te hebben gelopen na een knieprothese ben ik nu eindelijk pijnvrij. Het is echt TOP !!

J.A. Evers-Kloet, 3-4-2018

Vandaag de 10e keer vacuümtherapie. Wat een warm bad zoals jullie me begeleid hebben.Een luisteredn oor, vertrouwen. Jullie krijgen van mij een dikke 10.!!  Met twee nieuwe knieën en volop pijn, max pijnstillers kwam ik hierheen op 23-2-2018. Door orhtopeed geen verklaarbare reden voor de aanhoudende helse pijnen. Ja en hier vond ik verklaring voor al die pijn. Intussen totaal geen pijnstillers meer en : mijn doel was op de grond kunnen zitten met mijn kleinkinderen heb ik behaald !! Het lopen gaat stukken beter. Niet lang geleden maar 10 min. met pijn en moeite. Nu loop ik 3-4 km., heb nog wel pijn maar heb geen medicatie meer nodig en kan veel en veel meer. Kortom, ik ben enorm dankbaar dat ik de weg naar Breukelen heb gevonden. Wat een fantastisch team !! Ik ben een lopende reclamezuil en vertel overal mijn verhaal !! Zelfs de avond-vierdaagse weer gelopen. Hoe is het mogelijk…..

C. Kabel,  13-04-2018

Ik ben Marijke Kaljee. Ik heb aan vacuumtherapie gedaan. Ben 5 dagen na de geboorte van min dochter verlamd geraakt na een CVA, had een klapvoet en zere bovenbenen. Ben daar zo goed als vanaf. Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Heeft mij erg geholpen. Vriendelijke mensen en gastvrij wordt gevraagd hoe het gaat en wat je wil drinken. Echt bijzonder. Had dit jaren eerder moeten weten.

Groetjes Marijke, 23-05-2018

Hoe omschrijf je als je je weer herboren voelt na de behandeling bij Vacuumtherapie. Behalve dat je meteen een welkom thuis gevoel geeft , is de therapie heel succesvol geweest. Van moeite met lopen naar volop sporten en paardrijden. Ben echt heel dankbaar. Liefs

S.  Veen, 25-05-2018

Ik kwam in december 2017 met veel pijn aan mijn heup. Ik werd aangeraden om na de operatie weer contact op te nemen met de therapeut wat ik ook gedaan heb. Ik ben met de therapie eind april begonnen en vandaag is in laatste behandeling. Kortom : ik ben zeer tevreden na mijn behandeling . Mijn dank gaat uit naar Maarten en zijn geweldige lieve dames.Veel dank.

Mw. L uit Amsterdam, 8-6-2018

De medewerkers zijn aardig en behulpzaam. De koffie is lekker. Dat helpt als het ware al. Begrip voor je klachten vind ik belangrijk en dat waren ze. :-). Na 9 behandelingen praktisch van mijn klachten af. Top ! Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt allemaal. Groet Knuffel + kus

Mevr. N. Brouwer, 12-06-2018

Ik ben hier 27-6-2018 begonnen aan de therapie. En ik dacht na veel dingen geprobeerd te hebben, niet geschoten is altijd mis. En ik ben zo blijk dat ik hier begonnen ben !! Yes. Het helpt Yes !. Eindelijk weer benen die meer kunnen en geen zenuwpijn meer. Zelfs geen klapvoeten meer. Meer kracht en ook geen krampen meer in de nacht. Ik ben SUPERBLIJ en doe mijn best om alles wat ik weer kan vol te houden. En ik zeg het voort aan iedereen die het wil horen.

Conie Kazius, 10-08-2018

Na drie behandelingen al resultaat bij RLS. Na 4 behandelingen medicijnen afbouwen  van 4 naar 0 tabletten pamiprexol. Nog twee behandelingen te gaan. Erg vriendelijk personeel en geef het ruim door. Geweldig geen last meer. vr. groeten

Y. van de Steeg, 16-7-2018

24 april knieoperatie. Naast de gebruikelijke pijn extra veel pijn. Na 4 dagen bloeduitstortingen over het hele been. Pijn in dijbeen en kuit. Na enkele dagen huidpijn en scheenbeen wat steeds erger werd. 11 mei hechtingen eruit en het ziekenhuis reageerde niet op mijn klachten. Toen mijn been in band stond en mijn voeten koud bleven, ben ik gaan zoeken op  internet naar een mogelijke oplossing. Na 9 behandelingen ben ik pijnvrij, loop ik zonder stok en zit ik weer op de fiets. Geweldig !. Alleen rond de knie nog wat pijn. Super !!!

J. Korterink, 19-6-2018

Mijn nachten en rustmomenten werden jaren beheerst door onrustige benen en armen. Al na de eerste behandeling met de vacuümtherapie merkte ik resultaat en voelde ik verbetering. Vanaf de tweede behandeling heb ik ’s nachts nooit meer beneden gezeten. De vacuümbehandeling heeft ervoor gezorgd dat ik weer prima slaap en dat ik mijn medicatie heb kunnen halveren.

Frans Korndorffer, 07-01-2016

Ik ben nu voor de vierde keer in behandeling en merk al resultaat. Prima behandeling en vriendelijkheid.

Willeke van Tijn, Amsterdam

Mijn ervaring met de vacuümtherapie is alleen maar positief. Alles is netjes, personeel is uitstekend. Ik begin al wat te merken.

Dhr. Kwant

Het is een bijzondere ervaring! Na 9 behandelingen zijn mijn enkels weer slank. Ik ben erg blij.

Mw. Thomis, Utrecht

Tijdens de open dag heb ik me direct laten inschrijven voor de behandeling van mijn klachten: veelvuldige nachtelijke krampen, restless legs en polyneuropathie. (waarvan de reumatoloog zei dat er geen remedie tegen was!) Na 6 behandelingen was er al merkbare reactie. Nu na 10 behandelingen lijkt het stabiel en zijn mijn klachten voor een groot deel verdwenen. Niet voor 100%, maar ik ben heel tevreden. Ook ben ik heel tevreden over de medewerkers van de praktijk. De sfeer is erg plezierig en iedereen is even vriendelijk. Met dank.

Elisabeth Hekkema, 7-8-2015

Verstoring van de doorbloeding van mijn spieren bracht mij bij de vacuümtherapie. Bij de 2e behandeling voelde ik reeds de warmte in mijn benen die ik vergeten was ooit te hebben gehad. De doorbloeding werd beter. Mijn pijn is weg, ik kan weer wandelen wat ik heel graag doe. En chapeau voor alle werknemers en begeleiders. Wat een service!

Loes Daman

Het geeft een goede doorbloeding.

Mw. Van de Kwel.

Na het wegspuiten van spataders in beide benen heb ik 21 jaar met klachten gelopen aan één been. Dit varieerde iedere nacht van een ‘hete’ voet, een afknellend gevoel, het moeten bewegen van mijn been en het gevoel van honderden mieren in mijn voet en tenen. Geen arts kon iets voor mij doen en ik had echt het idee dat men mij niet geloofde. Toen ik naast al deze klachten de laatste maanden ook nog soort nachtelijke kramp kreeg in datzelfde been, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de vacuümtherapie gegaan. Ik verwachtte er eigenlijk niets van want ik had de klachten al 21 jaar. Maar na de eerste behandeling had ik het gevoel dat mijn klachtenvoet in de 7-up hing. Het prikkelde en tintelde en ik dacht: “ik heb mijn voet weer terug”!. Inmiddels ben ik 8 behandelingen verder en kan ik bijna weer normaal slapen. Ik ben zó blij hiermee, dat kan ik u niet vertellen. Je denkt: de VacuMed hoe kan dat nou helpen? Je voelt er niet eens wat van, maar ik kan het echt iedereen aanraden die ook maar iets herkent van mijn klachten! Voor mij is het na al die jaren een verademing. Voor mezelf besloten dat ik doorga met 1x per maand een behandeling in de VacuMed om mijn been op peil te houden. Een dankbare klant!!

Marja Scholten.

Klacht: jeukende onderbenen vanwege mijn spataders. Ook erg vlug moe omdat mijn benen dan zwaar aanvoelen. Nu al na twee behandelingen al geen prikkelende benen meer en mijn uithoudingsvermogen in mijn benen is ook enorm toegenomen. Ga nog voor twee behandelingen omdat de belasting van twee keer per week reizen teveel is bij de rest van mijn privéleven. Dan ga ik wel het enthousiasme van de mensen hier missen met hun hartelijke ontvangst en goede verzorging.

Mw. Termet, 31-3-2015

Ik kom uit de natuurgerichte gezondheidszorg. Na de eerste 2 behandelingen voelden mijn benen al heel anders aan. Ik had geen nachtelijke krampen meer, de zware benen voelden lichter en  de vreemde prikkelingen verdwenen geleidelijk. De begeleiding is zeer professioneel en er is veel aandacht. Na 6 behandelingen ga ik weer lichtvoetig en lichtbenig door het leven. Aanrader!!

Marjo Kietselaer, 4-3-2015

3,5 jaar pijn in de benen in 4 weken opgelost…. Top
Bedankt allemaal.

Truus Engelbertsen, 12-03-2015

Na 5 behandelingen ben ik van mijn rusteloze benen af en slaap ik weer ’s nachts. Mijn bekkenpijn is weg… Geweldig behandeld. Hele fijne praktijk. Bedankt!

Groetjes Marjo, 13-02-2015

Ben via de site bij de praktijk terecht gekomen en had geen idee wat ik me ervan voor moest stellen. Maar de personen die hier werken hebben mij uitstekend uitgelegd wat er ging gebeuren en hebben me perfect behandeld. Het heeft voor mij uitstekend gewerkt! Ik had hele vermoeide benen en na 12 behandelingen is dit voor 80% over. Ben heel tevreden en goed ontvangen.

B. Hoogendoorn, 22-01-2015

Na jaren pijn te hebben gehad in mijn grote teengewricht nu klachtenvrij na 10 behandelingen. In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik er maar mee moest leren leven. Ik zeg: “aanrader”!!

Inge van Doorn, 22-01-2015

Ik heb het als erg goed en prettig ervaren. Goede begeleiding en adviezen.

P. Mulder, 19-01-2015

Aanvankelijk zag ik geen heil in de vacuümtherapie. Maar schoorvoetend en voetje voor voetje ging ik overstag. Nu bevrijd van al mijn klachten zet ik weer mijn beste beentje voor en vacuümverpakt of niet, wees zeker dat ik weer van het leven geniet. Ook het personeel was niets teveel.

Luuk van der Wee, Nieuwegein, 05-01-2015

Diabetes-voetklachten zijn aanzienlijk verminderd. Fijne omgeving , goede zorg.

Franck van der Heijden, 12-01-2015

Na een dag wandelen had ik hele zware vermoeide benen. Nu merk ik dat ik na zo’n voor de benen vermoeiende dag veel sneller herstel. Na een half uurtje zitten is het zware gevoel al weer verdwenen en heb ik weer voldoende energie. Al vanaf mijn 17e kamp ik al met spataderen. Na vele operaties en wegspuiten was dit nog een laatste poging. Ik ben heel blij met deze verbetering en minder ‘lood in de benen’.

Mw. Miltenburg, 12-12-2014

Ik kwam voor klachten bij het lopen aan het linkerbeen. Na een paar behandelingen bleek echter dat mijn klachten niet van etalagebenen kamen maar een hele andere oorzaak hadden. Ik ben doorverwezen naar een andere gespecialiseerde fysiotherapeut. Conclusie: Ik ben blij dat ik geweest ben. Zeer kundige en prettige medewerkers en fysiotherapeut.

A. Lammers

Last van spataders, nachtelijk krampen en rusteloze benen. Deed ’s nachts geen oog dicht. In het Stadsblad stond een advertentie van de vacuümtherapie. Contact opgenomen en met de behandeling begonnen. Het was bij mij gelijk resultaat, de behandeling sloeg erg goed aan. In totaal 6 behandelingen gehad. Ik kan weer rustig slapen. Ik ben erg blij dat ik de behandelingen heb gehad. Super!  Totaal geen spijt van, ik raad het iedereen aan: gewoon proberen!

Onbekend.

Mijn ervaring is: ik kwam hier en rekende nergens op. Baat het niet dan schaadt het niet. Na 12x kom ik tot de conclusie dat er een verbetering is van ca. 50% tot 60%. Ik kan het iedereen aanraden.

H. Ebskamp, 17-11-2015

Van de resultaten van de behandeling kunnen we nog weinig zeggen, maar de ontvangst is supergoed. Intakegesprek en toezicht bij de behandeling was zeer goed en professioneel. Dat was het.

Fam G. Prins., Hilversum

Inmiddels is de behandeling aangeslagen en zijn we zeer tevreden. Behandeling is niet zwaar. Prettige verzorgers en begeleiding. Lichte verbetering.

J. Stitselaar

Zojuist de 7e behandeling gehad. Ik ben hier gekomen omdat ik al jaren last heb van oedeem in mijn onderbenen. Het resultaat is al goed zichtbaar.

J. De Boer, Maarssen

Allereerst zeer vriendelijke en deskundige benadering en hulp. Eerste prognose eerlijk gegeven: kans nihil op verbetering. Maar toch na enkele behandelingen activiteit in probleembeen waar te nemen. Ik ga in ieder geval door met de behandeling.

Onbekend.

Ik ben blij dat ik de vacuümtherapie heb ontdekt en ik heb heel veel baat bij de behandeling. Ik ben met 3x in de week begonnen en ga nu 1x in de maand. Ik raad iedereen aan de behandeling te volgen en de mensen die ik ken hebben er ook allemaal baat bij.

Mevrouw Jonkman, 24-12-2014

Wat een heerlijkheid! Na 6 behandelingen voelen mijn benen weer als vanouds aan. Al na de eerste behandeling voelde ik verbetering. Team vacuümtherapie hartelijk bedankt !!

C.H. de B

Ik had nogal vreemde klachten, maar we gingen het proberen. Na een aantal behandelingen is het voor 90% verdwenen. Hulde voor deze techniek. Daarbij voor de behulpzame en vriendelijke begeleiding ook mijn complimenten. Als het nodig mocht zijn, ga ik toch weer daarheen.

M.vr.gr. Gerda Hensbroek, 1-12-2015

Heel goede ervaring en veel verbetering. Succes!

Onbekend.

14x geweest. Helaas geen verbetering. Diagnose was CIAP. Van tevoren is dit mij wel gezegd. Personeel superaardig en deskundig. Fijn om te komen.

Groetjes,

Mw. Brouwer, 25-11-2014

Bij toeval het bestaan van de vacuümtherapie ontdekt. Na 10 behandelingen van mijn koude voeten probleem af. Ik kan iedereen met beenklachten deze behandeling aanraden.

B.J.H. van Berkel, 18-01-2016

Na een behandeling van 9x in de VacuMed is mijn RLS (restless legs) voor 90% afgenomen. Het vocht in mijn onderbenen is voor 100% afgenomen. Ben zeer tevreden over de begeleiding.

A. H. Uijlenhoed, 1-3-2016

Ik heb al jarenlang lymfoedeem. Het gaat nu een stuk beter sinds ik de beenkliniek heb ontdekt. Ik ben daarheen gegaan en heb grote resultaten bereikt. Geen rusteloze benen meer en geen krampen meer. Mijn been is dunner geworden. Lymfoedeem zal niet helemaal overgaan, maar wel veel verlichting gekregen.

M. Jansen-van Wetserlienen, 24-3-2016

De behandeling van rusteloze benen met vacuümtherapie is een unieke behandeling. De doorstroming van het bloed wordt bevorderd, de rusteloosheid neemt af. Maar bewegen/lopen blijft een voorwaarde voor gezonde benen.

Hingo van den Berg, 18-1-2016

Ik heb mijn behandeling als zeer positief ervaren. Jullie waren zeer vriendelijk en attent. Mijn klachten zijn 100% beter geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze behandeling te doen. Je komt zeker van je klachten af.

Jacoba de Vreugd,  12-01-2016

Na een onderzoek in Frankrijk bij een neuroloog kreeg ik de uitslag dat de uiterste bloedhaarvaatjes in mijn benen aan het afsterven waren. Wat moest ik doen? Maar ik las een artikel over de vacuümtherapie en ben meteen daarmee begonnen. Na 24 behandelingen voelde ik me geweldig. Geen doof gevoel meer in mijn benen. Ik voelde dat ik mijn voeten kon afwikkelen. Voelde weer verschil tussen tapijt en parket. Geen zware benen meer. Ik ben heel goed begeleid en nu na afloop ben ik heel dankbaar en gelukkig. Hartelijk dank team van de vacuümtherapie.

M.P. Donkersloot

Al vele jaren heb ik vooral in de winter en herfstperiode last van carpaal tunnel klachten in beide armen, vooral ’s nachts en in de ochtend. Via mijn moeder, die al na 6 keer van haar klachten af was, ben ik hier terecht gekomen. De therapie lijkt zo simpel en het is bijna niet te geloven, maar na 7x ben ik van mijn klachten af. Geen operatie, en geen ziektewet!! Ik ben er superblij mee. Thanks.

Grace de Jong,  14-01-2016

 Lieve mensen, na eindeloze slapeloze nachten , tonic drinken, bananen eten, (tip!) in een zoektocht naar een medicijn om van mijn rusteloze benen af te komen kwam ik hier terecht.Na 4 behandelingen had ik al een stuk minder last van RLS. Wat ben ik gelukkig en voel ik me een stuk fitter en slaap veel beter. Ik ga nog even door voor een optimaal resultaat. Heel hartelijk dank voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ik hoop dat jullie nog veel mensen met deze mooie behandeling kunnen helpen. Het ga jullie goed.. mvrgr.

E. van Commenee, 11-11-2018

Fijne praktijk, hele goede begeleiding. Hele goede resultaten. Zeer tevreden over de behandeling. TOP!!.

D.van Winden, 4-12-2017

Om de 6 weken vacuumtherapie. Helpt mij van de rusteloze benen af. Zelden of nooit meer last van die benen die je nachtrust verstoren.

Astrid, 16-12-2017

Op maandag 18 december ben ik hier voor de 1e keer geweest. heb net een nieuwe knie en mijn benen waren heel rusteloos en pijnlijk. Na 1 x waren de klachten al minder en slaap ik na enkele weken heerlijk door. Wat een genot om niet uit je bed te hoeven. Eerlijk, ik zou het iedereen aanbevelen.

L. Poel, 21-12-2017

Na 10 behandelingen ben ik “voorlopig” klaar hier. Met ijskoude voeten, lelijke littekens, cyste in mijn knie en polsklachten ben ik onder behandeling gegaan. En echt waar mijn koude voeten zijn weer warm, de krampen zijn weg, alle andere klachten zijn over. Alleen mijn paarse voeten heb ik nog een beetje. Ben echt heel blij dat ik ’s nachts niet meer aan mijn benen lig te prutsen. Behandelaars zijn super.

Y. van Zuilekom, 16-01-2018

Gaat heel goed de behandeling. Gaat beter met mijn benen. 8 behandelingen gehad. Heel aardig personeel. Bedankt.

R. Roelofs, 23-01-2018

Wat een geluk dat jullie er zijn. De neuroloog wist niet wat hij moest doen. En een wonder is gebeurd. Ik ben genezen van de pijnscheuten. Ik ben jullie dankbaar. Hulde aan het personeel.

Alie, 23-01-2018

Jarenlang heb ik ernstige last gehad van nachtelijke krampen in mijn benen en voeten. Na acht behandeling in de vacuum ben ik verlost van deze vervelende klachten. Ik ben dus zeer tevreden en kan het anderen ook aanbevelen. Alle hulde aan het team dat hier werkt.

T. van Zuilekom, 10-2-2018

Met heftige krampen bij vacuumtherapie terecht gekomen. Na 10x volkomen pijnloze behandelingen volledig pijnvrij. Een hele fijne fysiopraktijk, erg plezierig, goede sfeer, altijd tijd voor een praatje met een kopje koffie. Er zou veel meer ruchtbaarheid aan deze behandelmethode moeten worden gegeven. Geweldig !!

I. Koster, Amsterdam, 15-02-2018

Vandaag de 8e en laatste behandeling. Wat een succes behaald. Superrelaxed een half uur in de Vacumed met een roddelblaadje of mijn leerboekje spaans. Lopen op de loopband, vaak langer dan 1 km en om calorieën te halen Gesprek en massage door Maarten of Paul. Kopje koffie en ontspannen. Ook heel gezellig!!. De faktuur binnen een week betaald door de zorgverzekering. Ik ga jullie missen. Superbedankt.

Anoniem, 1-3-2018

Breukelen 5 maart 2018, Als je meer dan 15 jaar worstelt met RLS (rusteloze benen) dan vertellen de artsen dat je er maar mee moet leren leven want er zijn geen goede medicijnen tegen. Het is een verademing als je eindelijk iets hebt gevonden dat je helpt toch hier vanaf te komen. Deze vacuumtherapie heeft mij bewezen dat het wel degelijk mogelijk is om van dit syndroom af te komen. Ik slik geen medicatie meer. Ik slaap weer rustig, ik kan weer rustig op een stoel zitten. Dankjewel hier in de praktijk. De eerste praktijk waar ik lachend uitkom en waar ik me echt thuis en welkom voel. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst maar dan zonder RLS. Bedankt.

M. Jacobs-Vos, 05-03-2018

Hele goede ervaring. Na 10 behandelingen zo goed als geen onrustige benen meer. Ik ben zeer tevreden met de manier van behandelen. Goed gedaan.

Mw. Sanders uit Leerdam, 5-3-2018

Ik ben 16-2-2018 begonnen met de vacumtherapie. Had inmiddels twee nieuwe knieschijven maar hield veel pijn in de knieën, had erg veel last van rusteloze benen en krampen. Na 6 behandelingen kan ik zeggen dat de rusteloosheid in mijn benen vrijwel weg was en de pijn in de knieën stukken minder. Ook wil ik een compliment geven voor de goede service van het hele team. Jullie zijn toppers. Liefs

Nadia, 15 maart 2018

Vandaag is de laatste behandeling. Ik ben zo geweldig opgeknapt, loop zonder stok, zak niet meer door mijn knie, kan ca 1 km lopen zonder problemen. Mijn been is ook een stuk dunner geworden. Geen pijn in het been. Al met al geweldig!!. Ik wil iedereen van de fysiotherapie hartelijk bedanken.

C.van Leeuwen, 20-03-2018

Het voelt als een wonder!! Na jaren met pijn te hebben gelopen na een knieprothese ben ik nu eindelijk pijnvrij. Het is echt TOP !!

J.A. Evers-Kloet, 3-4-2018

Vandaag de 10e keer vacuümtherapie. Wat een warm bad zoals jullie me begeleid hebben.Een luisteredn oor, vertrouwen. Jullie krijgen van mij een dikke 10.!!  Met twee nieuwe knieën en volop pijn, max pijnstillers kwam ik hierheen op 23-2-2018. Door orhtopeed geen verklaarbare reden voor de aanhoudende helse pijnen. Ja en hier vond ik verklaring voor al die pijn. Intussen totaal geen pijnstillers meer en : mijn doel was op de grond kunnen zitten met mijn kleinkinderen heb ik behaald !! Het lopen gaat stukken beter. Niet lang geleden maar 10 min. met pijn en moeite. Nu loop ik 3-4 km., heb nog wel pijn maar heb geen medicatie meer nodig en kan veel en veel meer. Kortom, ik ben enorm dankbaar dat ik de weg naar Breukelen heb gevonden. Wat een fantastisch team !! Ik ben een lopende reclamezuil en vertel overal mijn verhaal !! Zelfs de avond-vierdaagse weer gelopen. Hoe is het mogelijk…..

C. Kabel,  13-04-2018

Ik ben Marijke Kaljee. Ik heb aan vacuumtherapie gedaan. Ben 5 dagen na de geboorte van min dochter verlamd geraakt na een CVA, had een klapvoet en zere bovenbenen. Ben daar zo goed als vanaf. Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Heeft mij erg geholpen. Vriendelijke mensen en gastvrij wordt gevraagd hoe het gaat en wat je wil drinken. Echt bijzonder. Had dit jaren eerder moeten weten.

Groetjes Marijke, 23-05-2018

Hoe omschrijf je als je je weer herboren voelt na de behandeling bij Vacuumtherapie. Behalve dat je meteen een welkom thuis gevoel geeft , is de therapie heel succesvol geweest. Van moeite met lopen naar volop sporten en paardrijden. Ben echt heel dankbaar. Liefs

S.  Veen, 25-05-2018

Ik kwam in december 2017 met veel pijn aan mijn heup. Ik werd aangeraden om na de operatie weer contact op te nemen met de therapeut wat ik ook gedaan heb. Ik ben met de therapie eind april begonnen en vandaag is in laatste behandeling. Kortom : ik ben zeer tevreden na mijn behandeling . Mijn dank gaat uit naar Maarten en zijn geweldige lieve dames.Veel dank.

Mw. L uit Amsterdam, 8-6-2018

De medewerkers zijn aardig en behulpzaam. De koffie is lekker. Dat helpt als het ware al. Begrip voor je klachten vind ik belangrijk en dat waren ze. :-). Na 9 behandelingen praktisch van mijn klachten af. Top ! Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt allemaal. Groet Knuffel + kus

Mevr. N. Brouwer, 12-06-2018

Ik ben hier 27-6-2018 begonnen aan de therapie. En ik dacht na veel dingen geprobeerd te hebben, niet geschoten is altijd mis. En ik ben zo blijk dat ik hier begonnen ben !! Yes. Het helpt Yes !. Eindelijk weer benen die meer kunnen en geen zenuwpijn meer. Zelfs geen klapvoeten meer. Meer kracht en ook geen krampen meer in de nacht. Ik ben SUPERBLIJ en doe mijn best om alles wat ik weer kan vol te houden. En ik zeg het voort aan iedereen die het wil horen.

Conie Kazius, 10-08-2018

Na drie behandelingen al resultaat bij RLS. Na 4 behandelingen medicijnen afbouwen  van 4 naar 0 tabletten pamiprexol. Nog twee behandelingen te gaan. Erg vriendelijk personeel en geef het ruim door. Geweldig geen last meer. vr. groeten

Y. van de Steeg, 16-7-2018

24 april knieoperatie. Naast de gebruikelijke pijn extra veel pijn. Na 4 dagen bloeduitstortingen over het hele been. Pijn in dijbeen en kuit. Na enkele dagen huidpijn en scheenbeen wat steeds erger werd. 11 mei hechtingen eruit en het ziekenhuis reageerde niet op mijn klachten. Toen mijn been in band stond en mijn voeten koud bleven, ben ik gaan zoeken op  internet naar een mogelijke oplossing. Na 9 behandelingen ben ik pijnvrij, loop ik zonder stok en zit ik weer op de fiets. Geweldig !. Alleen rond de knie nog wat pijn. Super !!!

J. Korterink, 19-6-2018

Mijn nachten en rustmomenten werden jaren beheerst door onrustige benen en armen. Al na de eerste behandeling met de vacuümtherapie merkte ik resultaat en voelde ik verbetering. Vanaf de tweede behandeling heb ik ’s nachts nooit meer beneden gezeten. De vacuümbehandeling heeft ervoor gezorgd dat ik weer prima slaap en dat ik mijn medicatie heb kunnen halveren.

Frans Korndorffer, 07-01-2016

Ik ben nu voor de vierde keer in behandeling en merk al resultaat. Prima behandeling en vriendelijkheid.

Willeke van Tijn, Amsterdam

Mijn ervaring met de vacuümtherapie is alleen maar positief. Alles is netjes, personeel is uitstekend. Ik begin al wat te merken.

Dhr. Kwant

Het is een bijzondere ervaring! Na 9 behandelingen zijn mijn enkels weer slank. Ik ben erg blij.

Mw. Thomis, Utrecht

Tijdens de open dag heb ik me direct laten inschrijven voor de behandeling van mijn klachten: veelvuldige nachtelijke krampen, restless legs en polyneuropathie. (waarvan de reumatoloog zei dat er geen remedie tegen was!) Na 6 behandelingen was er al merkbare reactie. Nu na 10 behandelingen lijkt het stabiel en zijn mijn klachten voor een groot deel verdwenen. Niet voor 100%, maar ik ben heel tevreden. Ook ben ik heel tevreden over de medewerkers van de praktijk. De sfeer is erg plezierig en iedereen is even vriendelijk. Met dank.

Elisabeth Hekkema, 7-8-2015

Verstoring van de doorbloeding van mijn spieren bracht mij bij de vacuümtherapie. Bij de 2e behandeling voelde ik reeds de warmte in mijn benen die ik vergeten was ooit te hebben gehad. De doorbloeding werd beter. Mijn pijn is weg, ik kan weer wandelen wat ik heel graag doe. En chapeau voor alle werknemers en begeleiders. Wat een service!

Loes Daman

Het geeft een goede doorbloeding.

Mw. Van de Kwel.

Na het wegspuiten van spataders in beide benen heb ik 21 jaar met klachten gelopen aan één been. Dit varieerde iedere nacht van een ‘hete’ voet, een afknellend gevoel, het moeten bewegen van mijn been en het gevoel van honderden mieren in mijn voet en tenen. Geen arts kon iets voor mij doen en ik had echt het idee dat men mij niet geloofde. Toen ik naast al deze klachten de laatste maanden ook nog soort nachtelijke kramp kreeg in datzelfde been, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik naar de vacuümtherapie gegaan. Ik verwachtte er eigenlijk niets van want ik had de klachten al 21 jaar. Maar na de eerste behandeling had ik het gevoel dat mijn klachtenvoet in de 7-up hing. Het prikkelde en tintelde en ik dacht: “ik heb mijn voet weer terug”!. Inmiddels ben ik 8 behandelingen verder en kan ik bijna weer normaal slapen. Ik ben zó blij hiermee, dat kan ik u niet vertellen. Je denkt: de VacuMed hoe kan dat nou helpen? Je voelt er niet eens wat van, maar ik kan het echt iedereen aanraden die ook maar iets herkent van mijn klachten! Voor mij is het na al die jaren een verademing. Voor mezelf besloten dat ik doorga met 1x per maand een behandeling in de VacuMed om mijn been op peil te houden. Een dankbare klant!!

Marja Scholten.

Klacht: jeukende onderbenen vanwege mijn spataders. Ook erg vlug moe omdat mijn benen dan zwaar aanvoelen. Nu al na twee behandelingen al geen prikkelende benen meer en mijn uithoudingsvermogen in mijn benen is ook enorm toegenomen. Ga nog voor twee behandelingen omdat de belasting van twee keer per week reizen teveel is bij de rest van mijn privéleven. Dan ga ik wel het enthousiasme van de mensen hier missen met hun hartelijke ontvangst en goede verzorging.

Mw. Termet, 31-3-2015

Ik kom uit de natuurgerichte gezondheidszorg. Na de eerste 2 behandelingen voelden mijn benen al heel anders aan. Ik had geen nachtelijke krampen meer, de zware benen voelden lichter en  de vreemde prikkelingen verdwenen geleidelijk. De begeleiding is zeer professioneel en er is veel aandacht. Na 6 behandelingen ga ik weer lichtvoetig en lichtbenig door het leven. Aanrader!!

Marjo Kietselaer, 4-3-2015

3,5 jaar pijn in de benen in 4 weken opgelost…. Top
Bedankt allemaal.

Truus Engelbertsen, 12-03-2015

Na 5 behandelingen ben ik van mijn rusteloze benen af en slaap ik weer ’s nachts. Mijn bekkenpijn is weg… Geweldig behandeld. Hele fijne praktijk. Bedankt!

Groetjes Marjo, 13-02-2015

Ben via de site bij de praktijk terecht gekomen en had geen idee wat ik me ervan voor moest stellen. Maar de personen die hier werken hebben mij uitstekend uitgelegd wat er ging gebeuren en hebben me perfect behandeld. Het heeft voor mij uitstekend gewerkt! Ik had hele vermoeide benen en na 12 behandelingen is dit voor 80% over. Ben heel tevreden en goed ontvangen.

B. Hoogendoorn, 22-01-2015

Na jaren pijn te hebben gehad in mijn grote teengewricht nu klachtenvrij na 10 behandelingen. In het ziekenhuis kreeg ik te horen dat ik er maar mee moest leren leven. Ik zeg: “aanrader”!!

Inge van Doorn, 22-01-2015

Ik heb het als erg goed en prettig ervaren. Goede begeleiding en adviezen.

P. Mulder, 19-01-2015

Aanvankelijk zag ik geen heil in de vacuümtherapie. Maar schoorvoetend en voetje voor voetje ging ik overstag. Nu bevrijd van al mijn klachten zet ik weer mijn beste beentje voor en vacuümverpakt of niet, wees zeker dat ik weer van het leven geniet. Ook het personeel was niets teveel.

Luuk van der Wee, Nieuwegein, 05-01-2015

Diabetes-voetklachten zijn aanzienlijk verminderd. Fijne omgeving , goede zorg.

Franck van der Heijden, 12-01-2015

Na een dag wandelen had ik hele zware vermoeide benen. Nu merk ik dat ik na zo’n voor de benen vermoeiende dag veel sneller herstel. Na een half uurtje zitten is het zware gevoel al weer verdwenen en heb ik weer voldoende energie. Al vanaf mijn 17e kamp ik al met spataderen. Na vele operaties en wegspuiten was dit nog een laatste poging. Ik ben heel blij met deze verbetering en minder ‘lood in de benen’.

Mw. Miltenburg, 12-12-2014

Ik kwam voor klachten bij het lopen aan het linkerbeen. Na een paar behandelingen bleek echter dat mijn klachten niet van etalagebenen kamen maar een hele andere oorzaak hadden. Ik ben doorverwezen naar een andere gespecialiseerde fysiotherapeut. Conclusie: Ik ben blij dat ik geweest ben. Zeer kundige en prettige medewerkers en fysiotherapeut.

A. Lammers

Last van spataders, nachtelijk krampen en rusteloze benen. Deed ’s nachts geen oog dicht. In het Stadsblad stond een advertentie van de vacuümtherapie. Contact opgenomen en met de behandeling begonnen. Het was bij mij gelijk resultaat, de behandeling sloeg erg goed aan. In totaal 6 behandelingen gehad. Ik kan weer rustig slapen. Ik ben erg blij dat ik de behandelingen heb gehad. Super!  Totaal geen spijt van, ik raad het iedereen aan: gewoon proberen!

Onbekend.

Mijn ervaring is: ik kwam hier en rekende nergens op. Baat het niet dan schaadt het niet. Na 12x kom ik tot de conclusie dat er een verbetering is van ca. 50% tot 60%. Ik kan het iedereen aanraden.

H. Ebskamp, 17-11-2015

Van de resultaten van de behandeling kunnen we nog weinig zeggen, maar de ontvangst is supergoed. Intakegesprek en toezicht bij de behandeling was zeer goed en professioneel. Dat was het.

Fam G. Prins., Hilversum

Inmiddels is de behandeling aangeslagen en zijn we zeer tevreden. Behandeling is niet zwaar. Prettige verzorgers en begeleiding. Lichte verbetering.

J. Stitselaar

Zojuist de 7e behandeling gehad. Ik ben hier gekomen omdat ik al jaren last heb van oedeem in mijn onderbenen. Het resultaat is al goed zichtbaar.

J. De Boer, Maarssen

Allereerst zeer vriendelijke en deskundige benadering en hulp. Eerste prognose eerlijk gegeven: kans nihil op verbetering. Maar toch na enkele behandelingen activiteit in probleembeen waar te nemen. Ik ga in ieder geval door met de behandeling.

Onbekend.

Ik ben blij dat ik de vacuümtherapie heb ontdekt en ik heb heel veel baat bij de behandeling. Ik ben met 3x in de week begonnen en ga nu 1x in de maand. Ik raad iedereen aan de behandeling te volgen en de mensen die ik ken hebben er ook allemaal baat bij.

Mevrouw Jonkman, 24-12-2014

Wat een heerlijkheid! Na 6 behandelingen voelen mijn benen weer als vanouds aan. Al na de eerste behandeling voelde ik verbetering. Team vacuümtherapie hartelijk bedankt !!

C.H. de B

Ik had nogal vreemde klachten, maar we gingen het proberen. Na een aantal behandelingen is het voor 90% verdwenen. Hulde voor deze techniek. Daarbij voor de behulpzame en vriendelijke begeleiding ook mijn complimenten. Als het nodig mocht zijn, ga ik toch weer daarheen.

M.vr.gr. Gerda Hensbroek, 1-12-2015

Heel goede ervaring en veel verbetering. Succes!

Onbekend.

14x geweest. Helaas geen verbetering. Diagnose was CIAP. Van tevoren is dit mij wel gezegd. Personeel superaardig en deskundig. Fijn om te komen.

Groetjes,

Mw. Brouwer, 25-11-2014

Bij toeval het bestaan van de vacuümtherapie ontdekt. Na 10 behandelingen van mijn koude voeten probleem af. Ik kan iedereen met beenklachten deze behandeling aanraden.

B.J.H. van Berkel, 18-01-2016

Na een behandeling van 9x in de VacuMed is mijn RLS (restless legs) voor 90% afgenomen. Het vocht in mijn onderbenen is voor 100% afgenomen. Ben zeer tevreden over de begeleiding.

A. H. Uijlenhoed, 1-3-2016

Ik heb al jarenlang lymfoedeem. Het gaat nu een stuk beter sinds ik de beenkliniek heb ontdekt. Ik ben daarheen gegaan en heb grote resultaten bereikt. Geen rusteloze benen meer en geen krampen meer. Mijn been is dunner geworden. Lymfoedeem zal niet helemaal overgaan, maar wel veel verlichting gekregen.

M. Jansen-van Wetserlienen, 24-3-2016

De behandeling van rusteloze benen met vacuümtherapie is een unieke behandeling. De doorstroming van het bloed wordt bevorderd, de rusteloosheid neemt af. Maar bewegen/lopen blijft een voorwaarde voor gezonde benen.

Hingo van den Berg, 18-1-2016

Ik heb mijn behandeling als zeer positief ervaren. Jullie waren zeer vriendelijk en attent. Mijn klachten zijn 100% beter geworden. Ik kan het iedereen aanraden om deze behandeling te doen. Je komt zeker van je klachten af.

Jacoba de Vreugd,  12-01-2016

Na een onderzoek in Frankrijk bij een neuroloog kreeg ik de uitslag dat de uiterste bloedhaarvaatjes in mijn benen aan het afsterven waren. Wat moest ik doen? Maar ik las een artikel over de vacuümtherapie en ben meteen daarmee begonnen. Na 24 behandelingen voelde ik me geweldig. Geen doof gevoel meer in mijn benen. Ik voelde dat ik mijn voeten kon afwikkelen. Voelde weer verschil tussen tapijt en parket. Geen zware benen meer. Ik ben heel goed begeleid en nu na afloop ben ik heel dankbaar en gelukkig. Hartelijk dank team van de vacuümtherapie.

M.P. Donkersloot

Al vele jaren heb ik vooral in de winter en herfstperiode last van carpaal tunnel klachten in beide armen, vooral ’s nachts en in de ochtend. Via mijn moeder, die al na 6 keer van haar klachten af was, ben ik hier terecht gekomen. De therapie lijkt zo simpel en het is bijna niet te geloven, maar na 7x ben ik van mijn klachten af. Geen operatie, en geen ziektewet!! Ik ben er superblij mee. Thanks.

Grace de Jong,  14-01-2016

Wij zijn weer reeds geruime tijd geopend en voor uw en onze veiligheid werken wij volgens de regels van het RIVM.
Indien u niet alleen kunt komen verzoeken wij uw begeleider om in de auto te wachten totdat u klaar bent met de behandeling.

  • Wij schudden geen handen.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Er hangt een pompje direct rechts aan de muur.
  • Neem uw eigen handdoek mee.
  • Wij dragen mondkapjes en handschoenen omdat wij de 1,5 meter vaak niet kunnen handhaven. Daarom verzoeken wij u ook vriendelijk om een mondkapje te dragen. Desgewenst hebben wij er een voor u.

Op deze manier doen wij er alles aan om u veilig en betrouwbaar te kunnen behandelen met dezelfde vertrouwde en goede resultaten als voorheen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk.